.
2%
SUNTEM MINTITI, FURAȚI, ÎNȘELAȚI CU ORICE OCAZIE DE REPREZENTANȚII A 100-120 OAMENI!

100 – 120 din 5.000, reprezentând POATE CEL MAI NOCIV 2% pe care l-au avut vreodată bulgarii banateni ne duce la dispariție intr-un mod complet dezonorant pentru înaintașii noștri!
A venit timpul sa-i trimitem acolo le e locul!

Va propun sa analizam primele trei capitole, alcătuite din 16 articole, ale Statutului UBB-R.

Fiindca pe rețelele de socializare au fost mai multe voci care afirmau ca “UBB-R e doar a noastră, voi nu sunteți bineveniți; faceți-va și voi Uniunea voastră!” as dori sa va citesc și explic primul aliniat din “Actul adițional” prin care se modifica unele prevederi ale Statutului UBB-R: “Filiala sau <filiala teritorială> se referă la o organizație a etnicilor bulgari dintr-o unitate administrativă (regiune, zona, județ, municipiu, oraș, comuna sau sat) de pe întregul teritoriu al României sau din străinătate”.
Ce înseamnă asta?
Contrar părerilor unora, cei ce au scris statutul au dorit ca încă de la început sa faca lucrurile clare pentru oricine, sa nu existe loc de interpretări: UBB-R nu a fost gândită ca o afacere de familie, pentru doar câteva persoane! Dimpotrivă, ea a fost zămislită cu scopul de a aduna toți bulgarii sub umbrela sa și de a-i tine impreuna!
Astfel, știu – spre dezamăgirea unei mâini de șmecheri, nefiind o proprietate privată, ea nu poate fi transmisă, așa cum facem cu obiectele personale, copiilor, rudelor ori prietenilor.
UBB-R a fost gândită și este a tuturor bulgarilor și așa trebuie sa și rămână!

Scopul esențial fiind acela de a ne păstra identitatea, membrii fondatori au specificat expres ca una dintre căi este aceea de a păstra legătura cu toți bulgarii, INDIFERENT UNDE S-AR AFLA EI!
Acest punct contravine intereselor aripii Nacov, fiindca așa ar putea fi oprită de la matrapazlîcuri. Astfel, Adrian Ciocani, candidatul UBB la funcția de primar in com. Dudestii Vechi, ne spune ca noi nu avem nici un drept sa vb, fiindca “nu tinem legătura cu țara!”
Greu de priceput de acest baiat de casă al “Croitorului de strategii din birtul Aladár” că ce se întâmplă la Dudești afectează întreaga comunitate bulgara. Cei cărora ne pasa, nu putem sta pasivi cand vedem măgăriile pe care le face acesta adunătura de șmecheri, prosti, leneși și hoti!
Domnule Adrian Ciocani, achita-te de îndatoririle tale de membru: citește, studiază și aplica Statutul! Abia apoi pune-te și vb! Însă nu vei mai rămâne in Gașca Nacov daca l-ai citi! Tocmai de aceea nu ti se da Statutul, doar ți se dictează ce sa spui!

In Statut sunt enumerate direcțiile și mijloacele de acțiune pentru îndeplinirea dezideratelor Uniunii, însă lecturandu-le ne dam seama ca cei ce au condus pana acum minoritatea noastră, in afara de a-și asigura niște venituri și privilegii, in mare parte pe nemunca, nu au facut aproape nimic din ce scria in Statut.
Au transformat UBB-R, in mosie proprie, fiecare la nivelul la care era – angajati in “Balgarskata kašta/casele bulgarilor, terenurile de sport, masini, firme, birou etc încasând bani la negru, împărțind discreționar favoruri, intr-un cuvânt transformând UBB-R intr-o cloaca de care oamenii de calitate se feresc și in care de vrei sa intri, trebuie sa respecți indicațiile Licuriciului.
Daca ai comentat, ai zburat!

Cap. III
MEMBRII UNIUNII

O măciucă intens folosita împotriva adversarilor de către Gașca Nacov este acesta FALSA TEMA A “MEMBRILOR TITULARI” la care se face referire in art. 9 și 10.

Articolul 9
(1) UBB-R are următoarele categorii de membri- persoane fizice…
a). membri titulari – persoanele de naționalitate bulgara (ai căror parinti – unul sau ambii sunt de etnie bulgara), care au cetățenia romana și au domiciliul stabil in România, soții sau șotiile acestora, precum și copiii lor;
b). membrii titulari pot fi și persoane de naționalitate bulgara care domiciliază pe teritoriul altor state, care au sau nu cetatenie romana…
c). membrii titulari prevăzuti la punctul b se constituie in filiale cu personalitate juridică, cu aprobarea Conferinței Naționale a Uniunii…

Cu orice ocazie, consilierul juridic Nacov Gheorghe ne repeta ca nu toți suntem egali și ca doar unii dintre bulgarii banateni au acces la functiile de conducere.
Domnul Nacov ne manipulează in orice ocazie cu nerușinare, bazându-se pe faptul ca mulți oameni nu se vor baga in cloaca pe care o păstorește, iar pe ceilalți crezandu-ne prosti!

De ce nu faceți public statutul domnule Nacov??? Nu va e rusine sa ne mințiți in fata?

Niciunde in Statut NU SCRIE CA BULGARII BANATENI AU NEVOIE DE ACEST CERIFICAT!!
NICIUNDE, NICIUNDE, NICIUNDE!

Dimpotrivă, din lectura statutului reiese clar exact contrariul: TOȚI BULGARII BANATENI SUNTEM DE DREPT MEMBRII TITULARI!

Exact ca in “Ferma animalelor” a lui George Orwell, unde porcii preiau puterea și își angajeaza câinii pt a sfâșia orice contestatar, acest “diplomat” s-a instalat in fruntea unei grupări ce nu tine cont nici de reguli, nici de respect, nici de Dumnezeu!
Va rog sa nu ma credeți, ci sa ma verificați! Cititi Statutul si va veți convinge!
Ba mai mult, cereți-i acestui “diplomat” sa ne arate 10 certificate de membru titular și sa ne dovedeasca ca este un om onest și nu un combinator de cea mai joasa speța!

Nacov Gheorghe și acoliții lui (100-120 persoane), ce numără maxim 15% din membrii UBB-R undeva pe la 2% din numărul bulgarilor (!!!) ridica ziduri intre noi bulgarii banateni prin tertipuri ieftine, in loc sa se ocupe de ceea ce au in fisa postului și anume unirea și propasirea minorității bulgare!
Va vine sa credeți cat de rău am ajuns, daca noi, vreo 5000 de bulgari (nr. aprox.) am ajuns sa fim conduși de acest infect 2% dintre noi???
2%!!!!
Oameni care nu își fac treaba, fara servicii, ce ne mint, fura și păcălesc cu orice ocazie!

Oamenii aceștia ipocriți au adus zânzania intre noi, ne-au impartit in tabere, au improscat cu noroi in oricine a încercat sa le atragă atenția ca greșesc!
Suntem in fundul prăpastiei!
2%!!!
100-120 oameni din 5.000, reprezentând poate cel mai nociv 2% pe care l-au avut vreodată bulgarii banateni!

OAMENII ACEȘTIA, NU DOAR CA NU AU ADUS UNITATEA CERUTĂ IN STATUT, CI DIN CONTRA, AU FACUT UNITATEA BULGARILOR APROAPE IMPOSIBILĂ!
ACEASTA E POATE CEA MAI VINA PE CARE LE-O PUTEM IMPUTA ȘI E UNA ULTRASUFICIENTA PENTRU A-I REJECTA DIN TOATE FUNCȚIILE DEȚINUTE!

2%!!!!
.

Napiši idin komentár

Váša komentar
Váštu ime