A-i face cunoscuți pe aceia dintre noi care sunt implicați in diferite proiecte a fost una dintre dorințele noastre arzătoare de început, din momentul in care ne-am decis sa formam grupul și site-ul bulgarilor pavlicheni.
In Germania, comunitățile locale ii fac cunoscuți pe antreprenori, ii susțin și promovează.
Astfel, pe de o parte ii ajuta pe localnicii detinatori de afaceri, pe de alta parte ii încurajează pe membrii comunității sa apeleze in primul rând la cei din jurul lor, daca au vreo problema.
Aceasta modalitate e aplicata in multe domenii, de la reparatii calculatoare la croitorie, medicina, mecanica auto, constructii etc.
Știindu-se oarecum verificați, fiecare încearcă sa dea ce e mai bun din el.
Desigur, odată ce ai apelat la vreo firma, poți împărtăși și altora experiența avuta, ai posibilitatea de a o recomanda sau nu.
In final, câștigul este al tuturor!
Ma bucur sa va aduc la cunostiinta faptul ca o pereche de tineri cu radacini bulgare a deschis o afacere care i-ar putea interesa pe parintii copiilor cu vârste cuprinse intre 7-14 ani.
Gabriel Glisa și Iasmina Rada, in cadrul “Brainery Roboschool”,  își propun sa-i familiarizeze pe cei mici cu robotica și programarea pentru copii abordate conform metodologiei STEM.
Învățământul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematica) e ceea ce specialiștii identifica drept pasul următor in educație la nivel global.
Succes Iasmina Rada, succes Gabriel Glisa in demersul vostru!
Speram ca la final, rezultatele vor fi cele scontate: zâmbete pe fetele copiilor, satisfacții pe cele ale părinților și educatorilor!

Mai multe informatii puteți obține telefonand la nr. 0725 296 796 ori accesând linkul de mai jos:

https://m.facebook.com/brainery.Roboschool/